Ring 24 41 93 50
Busudlejning og busrejser
Busudlejning uden chauffør i København, Greve & omegn

Busudlejning uden fører

Skal I bruge en bus og har I allerede en fører, så kan I leje en af vores udlejningsbusser. De er alle velholdte og godkendt til kørsel i miljøzoner. Hos Kagan’s Turist er vi kendetegnet ved at prioritere service og sikkerhed, derfor er vores busudlejning altid busser, der er rene og i god sikkerhedsmæssig stand.

Krav til føreren:

 • Kørekort til kategori D (DE hvis der skal køres med trailer over 750 kg totalvægt)
 • EU uddannelsesbevis

Kontakt os på 24 41 93 50 Busudlejning uden chauffør i København, Greve & omegn.

Udlejningbussen til alle formål

Vi har busudlejning uden fører til mange formål. det kan eksempelvis være:

 • Lejrskole
 • Udflugt
 • Studietur
 • Sportsholdet til kamp eller stævne

Udlejningsbussen

Setra 315 GT H

Bussen har 49 pladser plus rejselederstol, den har godkendte seler på alle pladser og er udstyret med partikelfilter, således at den må køre i alle Danmarks miljøzoner. Bussen har trækkrog til trailer og automatgear.

Den kører mellem 2 og 3 km/liter diesel afhængig af en masse forhold (tomgangskørsel, brug af oliefyr og ikke mindst chaufførens køreteknik)

Vi garanterer IKKE at man opnår det angivne forbrug!!

Grundet helt urimelige forhold i Tyskland, har vi valgt at vores udlejningsbus ikke længere kan lejes til kørsel i Tyskland.

NB – Specielt om udlejningbussen

Da mange af vores lejere desuden ikke rigtig har en fornemmelse for hvad 12 meter i længden og 2,55 meter i bredden betyder, har den haft en del skader. Vi kan ikke reparere disse skader hver gang den kommer retur med en eller flere skader, da den i så fald ville stå på karrosserifabrikken og hos maleren ca. 14 dage hver gang den har været skadet – og tro os, den bliver skadet ca. ved hver fjerde udlejning. Skaderne er dog oftest kun kosmetiske.

Ring gerne for en besigtigelse af bussen inden I bestemmer jer – så kan man ved selvsyn konstatere om man vil leje den eller ej.

Der henvises desuden til betingelserne der kan ses under “Vilkår busleje”

Pris på busudlejning uden chauffør

Pr. døgn på hverdage (man-tors) 3.000,00
Pr. døgn fre-, lør-, søn- og helligdage 3.200,00
1 uge (7 dage) 17.000,00
2 uger (14 dage) 30.000,00
Ved længere lejeperioder indhentes tilbud – ring på 24419350

Priserne er incl.:

 • Forsikring
 • Fri kilometer (uden for DK dog max. 500 km pr. dag)
 • Moms
 • Men eksl. brændstof, broer/færger og P-bøder
 • Der er en selvrisiko på kr. 5.000,00 pr. skade man selv bærer skylden for

NB – et døgn er hos os 23 timer og starter kl. 08.00 og slutter 07.00 den følgende dag. Til vurdering af hvor mange døgn et lejemål dækker er det afslutningstidspunktet der er afgørende – dvs. at afslutning og aflevering efter kl. 07.00 belaster med yderligere et døgn. Andre afhentnings-/afleveringstider kan dog aftales.

Ved kørsel uden for DK er der et tillæg på 10% på de anførte priser og selvrisikoen er kr. 10.000,00 – Kun kontant betaling modtages ved busleje!