BUSUDLEJNING TIL TURE I DANMARK

Tag turen rundt i Danmark med Kagan Turist og overlad tidsplanen til os – så sørger vi for, at I kommer godt og sikkert rundt i det danske land. Vi tilbyder vi skræddersyede transportløsninger, der opfylder alle dine rejsebehov. Vi kan hjælpe med alt fra transport til planlægning, booking af hoteller, booking af oplevelser og meget andet til lige præcis det behov, I har.

Vores mål for hver eneste tur er at gøre gruppetransport nemt, behageligt og overkommeligt for alle – fra små private grupper til store virksomhedsarrangementer.

Grupperejser af enhver art

Skoleudflugter: Gør læring til en sjov og sikker oplevelse uden for klasseværelset. Vores busser er ideelle til uddannelsesudflugter, der kræver både plads og fleksibilitet.

Firmature: Fremme teamånd og medarbejderengagement med vores pålidelige transportløsninger. Vi tilbyder forskellige busstørrelser, der passer til dit team, uanset antallet.

Private begivenheder: Planlægger du en stor familiebegivenhed eller måske et drømmebryllup? Lad os håndtere transporten, så du kan fokusere på at fejre disse særlige øjeblikke.

Sightseeing ture: Vores erfaring inden for turisme og vores samarbejde med lokale guider gør det muligt for os at tilbyde fascinerende og informativ sightseeing, der dækker alt fra klassiske vartegn til skjulte skatte.

Planlæg busturen rundt i Danmark

Når du rejser med Kagan Turist, så garanterer vi altid:

 

 • En komfortabel rejse:
  Alle vores busser er moderne, rummelige, gode sæder og med plads til benene. Der er køleskabe i busserne, plads til madpakker, og sikkerheden er altid i top.
 • Tilpassede løsninger:
  Vi tilpasser hver enkelt løsning til hver kunde. Det kan være, at I blot har brug for transport fra et sted til et andet sted i en stor gruppe, eller I ønsker flere stop undervejs, hvor der er mulighed for at opleve den enkelte landsdels seværdigheder.
 • Erfarne chauffører:
  Vores chauffører er ikke kun uddannede til at køre sikkert – de er også venlige, professionelle og klar til at gøre din rejse så glat som muligt.
 • Konkurrencedygtige priser:
  Vi tilbyder transparente priser uden skjulte gebyrer, så du præcist ved, hvad du betaler for.

Tag Danmark rundt med Kagan Turist

Uanset om du søger transport til en dagstur, en uge lang rundrejse i Danmark, eller noget midt imellem, så kan Kagan Turist altid hjælpe dig med at gøre turen nem og mindeværdig.

Du kontakter os blot på e-mail, telefon eller kontaktformularen nederst på siden, og så hjælper vi med at arrangere turen – og husk, vi har et stort netværk efter mange år på de danske landeveje, så hvis du har brug for hotelovernatninger eller guidede ture undervejs, kan vi altid hjælpe med at finde de rette faciliteter til jer.

Få en stor oplevelse til en lille pris

Busrejser er et godt valg både for større grupper og enkeltpersoner. Fordelene er mange, eksempelvis er fleksibiliteten større og prisen mindre. Du slipper også for lufthavnskaos ved grupperejse til udlandet.

Vi tilbyder:

 • Studieture
 • Skiture
 • Storbyrejser
 • Sportevents
 • Koncertture i samarbejde med Koncertbussen.dk

Din professionelle busvognmand

Skal du bruge bustransport og buskørsel, er Kagan's Turist i Greve din professionelle samarbejdspartner. Vi er kendetegnet ved høj professionalitet og service. Vores moderne busser vedligeholdes og rengøres med stor grundighed, så jeres tur, uanset længde, bliver en god oplevelse.

Kontakt Kagan's Turist på tlf. +45 61 10 20 60 for busrejser til ind- og udland, busudlejning og turistbusser i København & omegn.

Kontakt os i dag på tlf.  61 10 20 60 og planlæg din næste bustur