7 smukke, danske destinationer – perfekt til busturen

Rejser i Danmark

Hvor går jeres næste tur hen? Hos Kagan besøger vi hvert år en række skønne steder i Danmark, og hvis du nu har brug for lidt inspiration til, hvor jeres skole, institution eller forening kunne tage på tur i den nærmeste fremtid, har vi samlet 8 områder, som vi altid er meget glade for at besøge.

Først går turen til Jylland – vi skal nemlig til Skagen.

Oplev Skagens unikke lys

Skagen er kendt for sin maleriske skønhed og unikke lys, som har tiltrukket kunstnere i generationer. Du kan også besøge Grenen, hvor to have mødes,  Skagen Kunstmuseum, og tag en tur ud til det imponerende Råbjerg Mile og besøge fyret, der blev reddet fra at falde i havet.

Og så går turen videre langs vestkysten.

Den nordlige del af vestkysten

Vi tager nemlig til den til nordlige del af Vestkysten. hvor du blandt andet kan opleve en vild og flot natur langs strandene og klitterne. Der er også rig mulighed for at besøge en række af områdets store seværdigheder som Fårup Sommerland, JyllandsAkvariet, Frilandsmusset Hjerl Hede og en række spændende historiske museer.

Kom med til vesterhavet

Længere nede af Vestkysten kan du også skabe en fantastisk tur til nogle af Danmarks helt store højdepunkter. Området har meget at byde på – både hvis du skal på tur med den lokale erhvervsklub, eller de studerende eller eleverne skal have kultur, historie og lidt viden om naturens love med sig hjem i bagagen.

Her er der nemlig rig mulighed for at få store naturoplevelser med sig hjem – både på cykel, gåben eller ombord på kajakker eller man kan hoppe om bord på en lokal båd og prøve at være lystfisker for en dag.

Der er også meget erhverv i området fra Hvide Sande til Thyborøn med stor innovationshøjde, så der er god mulighed for at få inspiration med tilbage.

Kan man sige Jylland uden at sige Legoland?

Nej, vel? Det mener vi heller ikke, og derfor kan vi da også godt afsløre, at vi efterhånden har fyldt busserne op en del gange og sat kursen mod alle børns (og de fleste voksnes) store oplevelsescenter: Legoland.

Tag bussen til Billund og oplev de fantastiske LEGO-temaforlystelser og bliv forundret over, hvad man egentlig kan opleve i Legoland. Hvis I skal være afsted flere dage, kan vi sagtens sørge for transporten, så turen også kan gå forbi Lalandia vandland og andre attraktioner i området.

Kultur, arkitetur og historie i Århus

Aarhus er Danmarks næststørste by og en anden spændende destination at udforske med bus. Byen har en lang og fascinerende historie og er hjemsted for nogle af Danmarks mest imponerende museer og arkitektur. Besøg ARoS kunstmuseum, oplev historien i Den Gamle By, og tag en tur op i Aarhus Domkirke for at beundre udsigten over byen. Her kan både store og små få en god og lærerig oplevelse.

Træd i H.C. Andersens fodspor

Når vi sætter kursen øst på fra Århus, så kan et fantastisk område også være Odense og en tur med i H.C. Andersens fodspor i forfatterens fødeby.

Besøg H.C. Andersens Hus, Egeskov Slot og Odense Zoo. Odense har en dejlig atmosfære i den gamle bydel og masser af hyggelige caféer og restauranter, som du kan nyde, mens du udforsker byen. Odense er i dag en by i rivende udvikling, og der er rig mulighed for at opleve byen i børnehøjde eller besøge områdets store erhvervs- og industriområde med bus.

Dronningens by

Når bussen så fortsætter mod øst, så kommer vi selvfølgelig ikke udenom København. Til denne skønne by laver vi hvert år mange busrejser for skoleelever, studerende på en række videregående uddannelser samt erhvervsforeninger, som ønsker at få ny viden og inspiration med sig hjem.

København er og bliver nemlig uden tvivl en af de mest populære destinationer i Danmark. Byen byder på et væld af spændende oplevelser og seværdigheder, og det hele kan nemt og bekvemt udforskes med en busrejse.

Vi tager jer gerne med en tur på Strøget eller på et besøg i Tivoli, og I opleve den ikoniske Den Lille Havfrue og nyde den hyggelige atmosfære på Nyhavn.
Når I vælger en busrejse rundt om i København, kan I læne jer tilbage, og så tager vi os trafikken og parkeringen.

Bornholm, Bornholm, Bornholm – du er min dejlige ferieø

Den sidste destination er selvfølgelig vores alles skønne ferieø og et udflugtsmål for mange skoler i hele Danmark. Her leverer vi også gerne bus og transport hele vejen rundt på solskinsøen. Tag bussen til Rønne og oplev Hammershus, Bornholms Kunstmuseum, besøg Rønne og smag frisk fanget fisk, lav hjemmelavede bolsjer på øens bolsjekogerier, oplev Ekkodalen og hele den fantastiske natur på øen.

 

Skal vi stå for transporten for jeres næste busrejse?

Så er du altid meget velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud på tlf. 24 41 93 50 eller send en mail til info@busudlejning.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Skal vi sørge for transporten næste gang, I skal på tur?

Kagan