Referencer

Vi har i årenes løb kørt på busture med virkelig mange mennesker for både små og store foreninger, skoler og virksomheder. 
Her på siden kan du læse nogle af de anmeldelser, vi har været så heldige at modtage. 

Hvis du har brug for en samarbejdspartner til at tage sig af transporten, så giv os endeligt et kald på tlf. +45 24 41 93 50

Jeg har nu i mere end et år arbejdet sammen med Lars Dalsgård. Først med ham i hans forrige job og nu hos Kagan Turist og der flytter jeg ikke fra !! Jeg har sjældent mødt så meget fleksibilitet og service fra en leverandør. Jeg får svar næsten før jeg har trykket på send og priserne er virkelig konkurrencedygtige.  Det sker jo, at jeg har for meget om ørerne, men så er Lars der og redder mig i sidste øjeblik. Det er guld værd at vide, at jeg er 100% sikker, for fejl sker jo og Lars kører bare bussen selv, hvis han ikke kan finde en chauffør.

Jeg kan kun anbefale Lars og Kagan Turist på det varmeste.

Bente Messmann

Liberty Danmark

Vi har igennem mange år brugt Kagan busselskab til vores skiture og har altid været meget tilfredse. De er meget serviceminded og chaufførerne har en humoristisk tone. Chaufførerne har været en del af vores gruppe, når vi var afsted, og de faldt godt ind i gruppen. De holder hvad vi aftaler og er rigtig gode til at give nyttige informationer. Vi vil til enhver tid give vores bedste anbefalinger, med dem bliver man ikke snydt”.

Kim Truesen og Anne Asanovski

Turledere for uge 6 skiture, Roskilde Skiklub

Vores firmature ligger trygt i hænderne på Kagan Turist. Vi oplever ikke blot at blive transporteret fra A til B, men et serviceniveau der ligger langt over det forventelige

Jack Eriksson

Eriksson Stilladser

Vi har rejst mange gange med Kagan Turist og vil også gøre dette i fremtiden da vi altid får en god oplevelse, hvor chauffører og bookede guider er meget serviceminded. Vi bruger Kagan Turist både til dagsture og længere rejser hvor deres planlægning er perfekt og med en forståelse for vores medlemmers alder og mobilitet. Jeg kan på det varmeste anbefale Kagan Turist som samarbejdspartner

Frederik Hostrup-Pedersen

Charlotteklubben, Gentoftes Aktive Seniorklub

Vi benytter altid Kagan Turist i forbindelse med vores studieture, både i ind- og udlandet. Chaufførernes store professionalisme, lokalkendskab og gode service er i høj grad det, der sikrer elever og lærere en virkelig god oplevelse.

Carsten Heigren

EUX Roskilde

Gif Gymnastik har gennem flere år samarbejdet med Kagan Turist.
Et kæmpe godt samarbejde som altid kører på skinner. Vi har mange busser der skal afsted hvert år og vi får ofte tiderne på afgange sent at vide af vores forbund. Der er Kagan bare fleksible og altid klar på at hjælpe os bedst muligt.

De er altid nemme at komme i kontakt med og klar på at hjælpe. Vi har også været afsted på længere ture over en uge, og her arbejder vi sammen som et team om at få tingene til at køre. Det er bare så godt og nemt på den måde når der er forståelse for hinanden og god samarbejdsånd. Stor anbefaling herfra til at bruge Kagan Turist.

Ditte Salée

GIF Gymnastik Gladsaxe

Din professionelle busvognmand

Skal du bruge bustransport og buskørsel, er Kagan's Turist i Greve din professionelle samarbejdspartner. Vi er kendetegnet ved høj professionalitet og service. Vores moderne busser vedligeholdes og rengøres med stor grundighed, så jeres tur, uanset længde, bliver en god oplevelse.

Kontakt Kagan's Turist på tlf. +45 61 10 20 60 for busrejser til ind- og udland, busudlejning og turistbusser i København & omegn.

Kontakt os i dag på tlf.  61 10 20 60 og planlæg din næste bustur