Lej en bus

Lej en turistbus – med eller uden chauffør

Hos Kagan Turist tilbyder vi fleksible løsninger for busudlejning, tilpasset forskellige behov. Uanset om det drejer sig om en dagsudflugt, firmatur, skoleudflugt eller en længere rejse, har vi en løsning, der passer til jeres behov. 

Så står turen på en klassetur rundt om Danmark? Firmatur for de medarbejderne? Eller måske en skitur til udlandet med en større gruppe? 

Vi har leveret kørsel til mange destinationer i hele Europa gennem årene, så vi kan helt sikkert og varetage jeres opgave – og selvfølgelig hjælpe med de spørgsmål, I står med, hvis det er første gang, I skal på tur. 

Her på siden kan du læse mere om, hvilke løsninger vi har til din gruppe af rejsende.

Derfor skal du leje en bus hos Kagan Turist

1. Høj komfort og sikkerhed

Vores moderne busser er udstyret med alle nødvendige bekvemmeligheder for at sikre en behagelig og sikker rejse. Komfortable sæder, aircondition og underholdningssystemer gør rejsen hyggelig for alle passagerer.

2. Erfarne chauffører

Når du vælger at leje en bus med chauffør, kan du være sikker på at få en erfaren og professionel chauffør, der kender vejene og kan sikre en god og tryg rejse.

3. Fleksible lejemuligheder

Vi tilbyder både busudlejning med og uden chauffør, hvilket giver dig mulighed for at vælge den løsning, der passer bedst til dine behov.

4. Skræddersyet ture

Vores medarbejdere er klar til at hjælpe med at planlægge og skræddersy ruter og rejseplaner, så de passer præcist til jeres tur.

leje bus, bus med chauffør, bus uden chauffør, buschauffør, studietur, lejrtur, sportstur, virksomhedstur, busudlejning, busudlejning.dk, kagan.dk, kagan, studietur

Få svar på dine spørgsmål

Hvordan kan jeg leje en bus hos Kagan Turist?

Du kan altid kontakte os via info@kagan.dk eller give os et kald på tlf. +45 61 10 20 60 og få et uforpligtende tilbud på din næste buskørsel.

Er det muligt at leje en bus uden chauffør?

Ja, vi tilbyder også busudlejning uden chauffør. Du kan læse mere om vores udlejning uden chauffør på www.busudlejning.dk

Tilbyder i buskørsel til udlandet?

Ja, vores busser og chauffører er klar til at køre både indenlands og til udlandet, så du kan planlægge længere rejser uden bekymringer.

Har busserne toiletfaciliteter?

Ja, vores moderne busser er udstyret med toiletter, så I kan rejse komfortabelt uden at bekymre jer om hyppige stop.

Få en stor oplevelse til en lille pris

Busrejser er et godt valg både for større grupper og enkeltpersoner. Fordelene er mange, eksempelvis er fleksibiliteten større og prisen mindre. Du slipper også for lufthavnskaos ved grupperejse til udlandet.

Vi tilbyder:

  • Studieture
  • Skiture
  • Storbyrejser
  • Sportevents
  • Koncertture i samarbejde med Koncertbussen.dk

Din professionelle busvognmand

Skal du bruge bustransport og buskørsel, er Kagan's Turist i Greve din professionelle samarbejdspartner. Vi er kendetegnet ved høj professionalitet og service. Vores moderne busser vedligeholdes og rengøres med stor grundighed, så jeres tur, uanset længde, bliver en god oplevelse.

Kontakt Kagan's Turist på tlf. +45 61 10 20 60 for busrejser til ind- og udland, busudlejning og turistbusser i København & omegn.

Kontakt os i dag på tlf.  61 10 20 60 og planlæg din næste bustur