Skræddersyede studieture i Danmark for skoler og uddannelsesinstitutioner

Gør studieturen uforglemmelig med vores unikke og engagerende oplevelser

 

Lad Kagan Turist hjælpe dig med at planlægge den perfekte studietur for din skole eller uddannelsesinstitution i Danmark. Vi har stor erfaring i studieture til både folkeskoler, efterskoler, ungdomsuddannelser og for de videregående uddannelser. Så derfor er vores helt store fokus også at skabe en gnidsfri og og god tur med vores erfarne chaufører ved rettet.

 

Skift skolebænken ud med underholdende og værdiskabende aktiviteter

Skal turen gå til det vestjyske? Eller er det en tur til Nordjylland, Lolland-Falster, Bornholm eller København? Vi har kørt hele landet tyndt, og derfor kender vi også mange steder, der byder på unikke oplevelser.

Så uanset om I planlægger en tur, hvor kultur, historie eller fysisk aktivitet er i fokus, er vi altid klar til at servicere jer i hverdagen.

Sikkerheden er i top

Hos Kagan Turist har vi stor respekt for at sikre en god og tryg bustur. Derfor har vi også fået udviklet et sikkerhedsprogram, der tager udgangspunkt i en række procedurer og arbejdsmetoder inkl. et feedback system, der optimerer vores processer endnu mere og derved hjælper os med at undgå sikkerhedsbrister.

Vi kører altid efter den gældende lovgivning mht. køre-hvile tider, og selvfølgelig overholdes gældende fartgrænser til enhver tid. Uanset om vi kører i Danmark eller ud i Europa. Du kan læse meget mere om vores sikkerhedspolitik her.

Tilfredse kunder og succesfulde studieture

Vi har i årenes løb været vidt omkring og sørget for transporten til en række skoler og uddannelsesinstitutioner i både Danmark og udlandet. Herunder kan du læse nogle af vores kunders udtalelser om tidligere rejser, hvor vi har sørget for transporten. 

Vi har igennem mange år brugt Kagan busselskab til vores skiture og har altid været meget tilfredse. De er meget serviceminded og chaufførerne har en humoristisk tone. Chaufførerne har været en del af vores gruppe, når vi var afsted, og de faldt godt ind i gruppen. De holder hvad vi aftaler og er rigtig gode til at give nyttige informationer. Vi vil til enhver tid give vores bedste anbefalinger, med dem bliver man ikke snydt”.

Kim Truesen og Anne Asanovski

Turledere for uge 6 skiture, Roskilde Skiklub

Vi benytter altid Kagan Turist i forbindelse med vores studieture, både i ind- og udlandet. Chaufførernes store professionalisme, lokalkendskab og gode service er i høj grad det, der sikrer elever og lærere en virkelig god oplevelse.

Carsten Heigren

EUX Roskilde

Klar til at planlægge din næste studietur?

Vi sørger for, at I altid får en god pris, der står til måls med den kvalitet, som I vil opleve på turen. Så skriv endelig til os på info@kagan.dk eller udfyld kontaktformularen herunder:

Privatlivspolitik