Skræddersyede studieture til udlandet for skoler og uddannelsesinstitutioner

Skab lærerende og inspirerende minder med en studietur til nogle af Europas flotteste destinationer

Hvert år sætter vi kurs mod udlandet med en række unge og voksne, der skal på studietur i forbindelse med efterskolen eller deres ungdomsuddannelse eller videregående uddannelse. En studietur med bus giver stor fleksibilitet, og der er rig mulighed for at få være en mindre klasse eller flere store årgange – vi har nemlig rigelig med busser, så vi kan klare de fleste ture.

En studietur til Europas smukke kulturdestinationer giver elever og studerende rig mulighed for at dykke ned i den lokale historie i fx Berlin, Amsterdam, Rom eller Paris.

Vi kan både sørge for transporten til og fra overnatningsstedet og i løbet af dagene, når jeres elever skal ud på ture i de forskellige områder.

 

Europa, bustur i europa, studietur til udlandet, studietur med bus

Læring, der rykker ud af klasseværelset

Når eleverne tager på studietur, er der rig mulighed for at dele ny viden og læring – og netop pga. vores erfarne chauffører kan vi krydre med forskellige interessante historier om de områder, som vi kører forbi til og fra jeres rejse.

Når I sidder og planlægger selve studieturen, så sørger vi gerne for transporten, så I frit kan arrangere kulturelle besøg, interaktive workshops og sjove aktiviteter, der styrker elevernes viden og forståelse om det Europa, der er blevet skabt i løbet af tiden.

Sikkerheden er i top

Hos Kagan Turist har vi stor respekt for at sikre en god og tryg bustur. Derfor har vi også fået udviklet et sikkerhedsprogram, der tager udgangspunkt i en række procedurer og arbejdsmetoder inkl. et feedback system, der optimerer vores processer endnu mere og derved hjælper os med at undgå sikkerhedsbrister.

Vi kører altid efter den gældende lovgivning mht. køre-hvile tider, og selvfølgelig overholdes gældende fartgrænser til enhver tid. Uanset om vi kører i Danmark eller ud i Europa. Du kan læse meget mere om vores sikkerhedspolitik her.

Tilfredse kunder og succesfulde studieture

Vi har i årenes løb været vidt omkring og sørget for transporten til en række skoler og uddannelsesinstitutioner i både Danmark og udlandet. Herunder kan du læse nogle af vores kunders udtalelser om tidligere rejser, hvor vi har sørget for transporten.

Vi har igennem mange år brugt Kagan busselskab til vores skiture og har altid været meget tilfredse. De er meget serviceminded og chaufførerne har en humoristisk tone. Chaufførerne har været en del af vores gruppe, når vi var afsted, og de faldt godt ind i gruppen. De holder hvad vi aftaler og er rigtig gode til at give nyttige informationer. Vi vil til enhver tid give vores bedste anbefalinger, med dem bliver man ikke snydt”.

Kim Truesen og Anne Asanovski

Turledere for uge 6 skiture, Roskilde Skiklub

Vi benytter altid Kagan Turist i forbindelse med vores studieture, både i ind- og udlandet. Chaufførernes store professionalisme, lokalkendskab og gode service er i høj grad det, der sikrer elever og lærere en virkelig god oplevelse.

Carsten Heigren

EUX Roskilde

Klar til at planlægge din næste studietur?

Vi sørger for, at I altid får en god pris, der står til måls med den kvalitet, som I vil opleve på turen. Så skriv endelig til os på info@kagan.dk eller udfyld kontaktformularen herunder:

Privatlivspolitik